ЛИНЕЙКИ

Центърът разполага със специализиран транспорт за превоз на болни и трудно подвижни пациенти до където е необходимо – от дома до лечебното заведение или обратно, за контролни и/или консултативни прегледи, ТЕЛК, изследвания на скенер и ЯМР и т.н. Тя е предназначена за нуждаещи се, които не се характеризират като „спешни“ – претърпели инсулти, операции или тежки инциденти и т.н.

медицински транспорт с линейкаНе винаги семейният автомобил е подходящ за превоз на болни и трудно подвижни хора, особено когато се налага пренасяне с носилка или инвалидна количка. Ние можем да предложим професионално оборудвана линейка и придружаващ медицински екип, ако е необходимо. При някои състояния медицинският ескорт е въпрос на избор, но при други е наложително. Вашият лекар и специалистите от нашия Център могат да ви помогнат да вземете правилното решение.

Специализираният автомобил, с който разполагаме, е вписани в Регионалния регистър на обектите с обществено предназначение, воден от Столичната регионална здравна инспекция под номер 2225018223.

Какво включва услугата?

  • Пристигане на линейката в уговорения предварително ден, час и  адрес.
  • Транспортиране на пациента от и до линейката.
  • Превоз на пациента и близките му до посочения адрес или болница.
  • Осигуряване на ескортиращ медицински екип в състав медицинска сестра и лекар – при необходимост.
  • Съдействие при настаняване в болници, хосписи, рехабилитационни центрове и други.
  • Съдействие при настаняване в дома на пациента.

 

Как да поръчате специализиран транспорт? 

Може да поръчате специализирания транспорт с предварителна заявка по телефона като предоставите на екипа на Центъра информация за състоянието на болния, целта на превоза, уточните деня и часа, началната и крайната точка, както и всички други необходими подробности.

ВИЖТЕ ОЩЕ

ЦЕНА на услугата

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

© 2013 SOCIALANGEL.BG - Всички права запазени.